Training

Je gaat het pas zien als je het doorheb (Johan C.)

Daarom helpen wij ontwikkelaars, quality engineers en andere geĆÆnteresseerden graag met het herkennen van potentiĆ«le faalmodus. Hoe kan je produkt in een latere fase kapot gaan? Wat is de invloed van produktie, opslag of transport? Hoe kan hierop geanticipeerd worden?

Daartoe bieden wij de volgende training en modellen aan:

  1. Playing with Reliability and Environmental Testing
    Een basistraining waarbij analysemethoden (o.a. FMECA) en testmethodes (o.a. triltesten) gedoceerd worden. Dit doen we volgens het Cicero principe: leren door te doen. Vandaar dat deze cursus in een testlab gegeven wordt. We zullen een triltest voelen, stof voelen, een mechanische schok voelen, hoge vochtigheid voelen etc.
  2. Organisatieopstellingen
    Door middel van het zichtbaar maken van onbewuste kennis worden interacties tussen diverse elementen of personen duidelijk gemaakt. Dit geeft een totaal ander inzicht op de problematiek en leidt tot verrassende uitkomsten.
  3. Maintenance (in ontwikkeling)
    Er zijn grote besparingen te behalen door over te schakelen van reactief naar preventief onderhoud. Maar door de opkomst van big data geeft de trend naar predictief onderhoud nog meer besparing in tijd en geld. Door middel van een werkmodel wordt u geleerd de juiste faalwijzen te herkennen en deze te voorspellen.

 

Zie ook:

List of analysis, testequipment and training/services